Kausi 21-22 alkaa

Tässä ollaan vietetty kokoontumisien osalta Teams-aikaa. Kausi 20-21 meni kokousten osalta täysin etäkokouksissa. Samoin tämän kauden alku. Nyt viimein kokoontumisrajoituksien vapauduttua oli meitä ennen näkemätön määrä kokoontunut vuosikokoukseen kotiseutuyhdistyksen Museotuvalle.

Vuosikokouksessa kuultu edellisen kauden toimintakertomus oli ”hauskaa”, siis karua kuultavaa… ”Retki maastoon…PERUTTU”, ”pikkujoulut…PERUTTU” jne, jne. Valitettavaa, että näin kävi, mutta olemme kaikki säästyneen Covid-19 kynsistä.

Olemme saaneet jäsenmääräämme kasvatettua rajoituksista huolimatta. Uusien veljien vastaanotot ovat siirtyneet aina hamaan tulevaisuuteen, vaan nyt napsahti kohdilleen. Ennen vuosikokousta otimme kerralla kuusi uutta jäsentä mukaan lion-toimintaan. Tilaisuus oli todella lämmin tunnelmainen, eikä vähiten Museotuvan miljöön ansiosta.

Kokouksessamme oli mukana piirikuvernööri DG Tapio Suokas ja LC Luumäki/Elleniä edusti Tuija Suokas.

Ja kun säräpitäjässä ollaan, nautimme säräaterian kokouksen päätteeksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *