LC Lemin toinen Melvin Jones-jäsen

Ennen 21.2. kuukausikokouksen alkua veli Markku Peutereelle luovutettiin LC jäsenelle myönnettävä korkein mahdollinen kunnianosoitus eli Melvin Jones kunnianosoitus. Kunnianosoituksen ja siihen kuuluvan plagaatin luovutti veli Markulle veli Mikko, joka oli saanut saman kunnianosoituksen jo aiemmin. Kunnianosoitus luovutetaan mittavasta ja ansiokkaasta palveluksesta LC veljeyden saralla. Palkitsemisen yhteydessä veli Esa piti asiaan kuuluvan puheen ja sen jälkeen kohotettiin malja ansiokkaille veljille.

Talven aikana LC Lemi on pohtinut sääntöjen päivitystä vastaamaan nykypäivää. Uusien sääntöjen vaikutuksesta on keskusteltu usein. Sääntöjen muutosprosessi suoritettiin liiton Klubin sääntöjen päivittäminen-ohjeen mukaisesti. Vielä kokouksessa mallisäännöt käytiin läpi pykälittäin. Pykälistä ja niiden tulkinnasta riitti keskusteltavaa.

Lions Club Lemi ry:ssä on 30 veljeä, heistä 18 oli mukana kokouksessa. Sääntöuudistuksen äänestyksessä paikallaolijat olivat yksimielisesti klubin sääntöjen uudistamisen puolesta. LC Lemin uusiksi säännöiksi hyväksyttiin mallisääntöjen mukaiset säännöt ilman muutoksia.

Pitkästäaikaa kokouksessa myös ruokailtiin. Kinkkukiusauksen, salaatit, leivät ja kotikaljan toimitti Kouvon baari. Ruokailu, niinkuin pöydällä näkyvät muut juomat olivat omakustanteisia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *